DHUS-möte och Skype-date

I torsdags hade nätverksgruppen DHUS (Döv/hörselskadad med utvecklingsstörning) möte i Örebro. Maria och jag var inbjudna för att hålla en presentation men så här två veckor innan beräknad födesel valde min kropp att jag skulle stanna hemma. Så, Maria fick hålla presentationen själv vilket hon såklart gjorde med bravur! Deltagarna i nätverket fick även prova på vår metod vilket (som vanligt) väckte funderingar och diskussionsfrågor.

Vi hade även tänkt att ha ett litet arbetsgruppmöte på eftermiddagen men vi fick ta det idag istället, via Skype. Då internetuppkopplingen inte var helt på vår sida blev det ett chat-möte där vi gick igenom dagordningen och förberedde oss inför styrgruppsmötet den 30 mars. Mitt sista möte innan jag går på föräldraledighet. Nu håller vi tummarna att bebisen håller sig inne i magen fram till dess ;)